Les Escoles Municipals de bàsquet de l’Olleria clausuren el curs

El pròxim any s’inclourà la iniciativa baby bàsquet, destinada a xiquets i xiquetes a partir de 5 anys

Les Escoles Esportives Municipals de bàsquet han celebrat amb diversos partits la clausura d’este curs. Ho feien amb un acte que va abarrotar el pavelló de La Solana i que va fer disfrutar a pares, familiars i amics que van poder aplaudir i animar als tres grups que conformen els equips de bàsquet de l’Olleria.

A continuació, els alumnes es van fer diverses fotos amb els seus pares per a immortalitzar el moment. Van continuar la jornada de clausura amb un bany en la piscina del poliesportiu. Finalment van realitzar el dinar de despedida al què van acudir més de 60 persones.

Per a l’any que ve, les Escoles Esportives Municipals de bàsquet esperen continuar progressant com ho estan fent en els últims anys, i ampliar el número de federats a l’inscriure als equips aleví i infantil. D’esta manera, els xiquets d’estes edats tenen l’oportunitat de competir en este esport. A més, s’inclourà la iniciativa baby bàsquet, destinada a xiquets i xiquetes a partir de 5 anys, que comptaran amb material adequat per a estes edats.