Les comissions falleres de Xàtiva ens fan arribar els seus llibrets explicatius

Queden ja pocs dies per a falles, i a la redacció de «Portal de Xàtiva» estem rebent els llibrets explicatius que ens fan arribar les distintes comissions de la ciutat.

La falla República Argentina segueix una línia clàssica al seu llibret, on cal destacar l’especial del 40 aniversari de la falla infantil i l’apartat dedicat a l’any 2012, any Fuster. A més, el complementen amb un llibret més menut, el volum II de «Contes del foc«

La falla Ferroviària presenta un llibret amb una coberta negra amb tocs en blanc i unes flames en relleu, del dissenyador Sergio Iborra. S’ha apostat per les fotos com a recurs per recordar i ensenyar tot l’any faller d’aquesta falla. Fa un èmfasi especial en el premi a la millor falla de Xàtiva de l’any 2011, que va ser el primer any que aquesta falla obtenia tant distingit guardó.

La falla Espanyoleto ha apostat per un format novedos, que sembla un iPad. Amb el títol «iEspanyoleto«, les pàgines es van passant com si foren pàgines de l’aparell electrònic més famós de Apple. ha estat coordinat per David Carralero, Alberto Ordiñana, Isabel Marina Sànchez, Amparo Vida i Sofia Blasco.

Esperem continuant rebent llibrets a la nostra redacció.