Les capitanies de L’Olleria omplin el Teatre amb el seu concert

Va estar a càrrec de la SEM Santa Cecilia

Dissabte passat, les Filaes que ostenten càrrec enguany en les Festes de Moros i Cristians de L’Olleria, la filà Corda Curta i la Filà Valencians, organitzaven per primera vegada un concert especial capitanies.

Este concert què va estar a càrrec de la SEM Sta. Cecilia, també organitzadora de l’acte i dirigida per Enrique Alborch, va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament i a ell van acudir centenars de persones que van abarrotar el Teatre Cine Goya entre els que no van faltar el regidor de Festes, Juan Ricardo Ruano així com diversos membres més de la corporació.

Entre les obres que es van poder disfrutar van estar Fanfarria Acmmic de Rafael Mullor, La Victòria de Enrique Alborch, Caid de Saül Gómez i De la Corda al Cel una marxa mora de Javi Gandia que es va estrenar eixe dia.

L’acte va estar conduït pels ambaixadors de les respectives filaes, pel bàndol cristià, Antonio Micó Álvarez i pel bàndol moro, Vicente Albiñana Engo que es van encarregar de comptar anècdotes de les seus filaes i de presentar les obres del programa.

Els altres protagonistes, els capitans, per la Filà Valencians Jaume Pla Tormo i per la Filà Corda Curta, Emilio Pascual Samper.