L’equip «La Font» guanyador en les 24 hores de futbol sala a La Font de la Figuera

L’equip de Moixent «Mova» es va situar com a subcampió

Els passats dies 15 i 16 de juny, el Poliesportiu Municipal de la Font de la Figuera acollia el XIX Campionat de les 24 hores de futbol sala. 15 equips van ser els participants, dels quals es va alçar amb la glòria l’equip local «La Font». En finalitzar el torneig es va celebrar una disco-mòbil organitzada per la Comissió de festes patronals.

«La Font» es va alçar amb el triomf en la XIX edició de les 24 hores de futbol sala celebrades el passat divendres i dissabte en la seva pròpia localitat. El campionat va comptar amb la participació de 15 equips en una competició que repartia un total de cinc trofeus i tres premis en metàl·lic.

«Mova» de Moixent, guanyador de l’any anterior i «Autoescuela Vallà» van aconseguir un segon i tercer lloc, respectivament, en un torneig que reunia una expectació màxima.

El regidor d’esports, Vicente Calatayud Ridaura ha volgut agrair la participació en el campionat a tots els jugadors i felicitar l’equip guanyador «La Font» per la seva merescuda victòria en una final que va qualificar d’»extraordinària».

El trofeu a «Millor Jugador» va recaure en el jugador local, Andrés Roselló, mentre que «La Font» va fer doblet en aconseguir el guardó en la categoria «Porter menys golejat».

En finalitzar la competició es va sortejar un pernil a benefici de les Festes Patronals que va recaure en la sèrie número 3669 i tot seguit es va celebrar a les pistes de frontenis una disco-mòbil organitzada per la Comissió de festes patronals 2.012.