L’equip júnior del Club Bàsquet Genovés inicia la pretemporada

Julio Garcia debutarà com a entrenador del conjunt
Temporada nova per a la categoria Júnior del Club Bàsquet Genovés. Nova sobretot per la figura del seu entrenador ja que aquesta temporada disputarà la lliga amb un entrenador que serà la primera vegada que ho fa al front d’un equip. Durant la temporada passada ja va estar com a segon entrenador de l’Equip Infantil del Club.
Segons recalquen des del club, Julio Garcia porta jugant al C.B. Genovés des de la categoria de Minibàsquet i ha passat per totes les categories fins la temporada passada que va disputar la temporada amb el Sènior B del C.B.G. Des del conjunt estan convençuts de la bona tasca de Julio al front de l’equip, el qual en el seu inici de pretemporada compta amb un total de 15 jugadors.
Julio estarà ajudat per un altre home, Jesús Llopis, jugador del Senior A Preferent i que pertany al club des de la categoria de Prebenjamí.
Tots dos seran els responsables de seguir el camí del qui fins ara havia entrenat l’equip Júnior del C.B.B. durant les últimes 5 temporades, Quique Orts i que aquest any ha decidit entrenar l’equip Infantil. Des del club «mai li estarem prou agraïts per la tasca que ha fet al llarg d’aquestos anys en aquesta categoria».
El President, el dia del nomenament de Julio com a entrenador, mostrava la seua satisfacció “perque d’aquesta manera remarquem més la nostra marca. Treballem per formar als xiquets en el Club i ara no tan sols per a que juguen, sinó també per a que puguen després transmetre els valors que han aprés al Club a tots aquells que venen darrere. Es gratificant veure com el Club cada vegada es fa més gran amb gent formada al mateix ”.
L’equip Júnior participarà aquest any en la categoria de 1a zonal de la lliga organitzada per la FBCV i que començarà a principis del mes d’octubre.