L’equip femení de L’Olleria, segon en la quadrangular de Futbol 7

Es van proclamar subcampiones en la tanda de penals

L’Olleria va acollir els Tornejos de final de temporada, amb bona actuació de l’equip femení. Un quadrangular de «Futbol 7» on el primer partit va guanyar al Benigànim per 4-2 amb un partit molt equilibrat i que finalment es va decantar per l’equip local. En la final, van empatar 0 – 0 contra l’Ontinyent i en la tanda de penals van caure dignament, proclamant-se subcampions i realitzant dos bons partits amb molta intensitat i emoció al marcador.

L’últim equip classificat va ser el de l’Alcúdia de Carlet que va perdre els seus respectius partits. El Regidor d’Esports Vicente Oviedo va estar en la entrega dels trofeus i va destacar el mèrit i l’esforç de l’Escola de futbol base, així com el treball de l’Ajuntament de L’Olleria per a promocionar i consolidar el futbol femení en la localitat i en la Comarca de la Vall d’Albaida.

També van tindre lloc dos triangulars de «Futbol 7», els Cadets i Infantils van obtindre la segona posició, on es van vore partits de gran incertesa al marcador. L’equip campió dels Cadets va ser la Febo d’Ontinyent i en categoria Infantil La Sènia d’Alcúdia de Crespins.