L’equip de l’Ollerià Álex Such perd la final del ‘Trofeu Diputació’ de raspall

picture-110

L’ollerià Álex Such, junt als seus companys d’equip Josep i Alberto, va perdre la final de la Lliga de Raspall ‘Trofeu Diputació’ el passat divendres al Trinquet de Bellreguard, davant el trio format per David, Coeter II i Javi, amb un marcador de 25 – 0.

Segons ha dit Álex Such “el resultat final de la partida no mostra realment com va ser aquesta, ja que va estar molt igualada, però els jocs sempre es decantaven al mateix costat”. A més, en la fase prèvia ja van disputar una partida davant el mateix trio de la final, i aquesta la van guanyar. “Hem tingut molta mala sort” declara Álex.

Álex afegeix: “l’equip està molt content d’haver arribat a la final, ja que jugadors de tant nivell com Waldo s’han quedat al camí. Aquest era el meu primer any jugant amb professionals, per tant aquest resultat es molt positiu”.

Álex Such, que és monitor de les Escoles Esportives de Raspall de l’Olleria, va voler recordar que els xiquets que vulguen inscriure’s aquesta temporada a les Escoles ho facen entre finals d’agost i principis de setembre, ja que si els xiquets tarden massa hi haurà problemes per fer els equips.
picture-24