L’equip aleví del Club Bàsquet Genovés aconsegueix l’ascens a autonòmica

Els jugadors del club s’enfrontaran dissabte al València BC Veterans

Els jugadors del Club Bàsquet Genovés han demostrat que amb més setmanes d’entrenament poden competir en aquesta Fase d’Ascens a la lliga aleví autonòmica. Ja en el darrer partit de la fase regular aconseguiren una victòria ampla davant l’equip del Escolapias, que els va donar l’opció de jugar contra l’equip de Castelló de la Plana, partit que decidia qui dels dos pujava a la màxima categoria autonòmica.

Partit igualat durant els 48 minuts de joc, que va acabar amb el resultat de 47 a 54 per als de Quique Orts. D’aquesta es desfeien de la derrota que van patir en el partit de la fase regular davant el mateix equip. Amb aquesta victòria l’equip del club de Genovés aconsegueix la classificació per a aquesta temporada jugar, junt amb el Gandia Bàsquet en la categoria autonòmica, la qual cosa els farà estar entre els 12 millors equips de la Comunitat Valenciana. Ara tan sols queda esperar el sorteig de grups per iniciar una temporada diferent per a aquest grup de xiquets i xiquetes i també per al propi club.

Per altra part el C.B. Genovés es troba en una setmana d’actes d’aniversari, el dissabte s’enfrontaran al València BC Veterans, equip que ha confirmat la presència de Jonny Rogers, Victor Luengo, Nacho Rodilla i Óscar Yebra. El partit tindrà lloc al pavelló municipal de Genovés.