L’Equip Absolut Masculí de Pàdel del C.T. Camp Bixquert es classifica com a primer de grup

L’Equip Absolut Masculí de Pàdel del C.T. Camp Bixquert es classifica com a primer de grupen el Campionat Regional per equips de la C.V. a pesar de la derrota sofrida ahir a les pistes del C.T. Valldigna.

Aquest passat dissabte 12 de Març, l’Equip va haver de desplaçar-se fins el C.T. Valldigna en l’últim enfrontament de la fase de grups d’aquest campionat. Els nostres van caure finalment per un marcador de 2-1, que no es va resoldre fins l’ultim moment arribant-se al tie-break del tercer set amb l’eliminatòria igualada.

Finalment la parella nº 3 formada per Lluis Cuenca – Jaime Mollá va caure per 6-1 3-6 i 6-7, en un partit on els nostres van donar tot el que tenien, sense deixar de lluitar en tot moment.

Per la seua part parella nº 1 formada per Fabricio Frola – José Luís Cuenca va caure per 4-6 i 6-7, en un partit on els rivals ho van tindre tot de cara i que només es va resoldre amb un únic break per part de la parella local.

L’unica victoria visitant va ser l’aconseguida per la parella nº 2 formada per Carlos Corberán – Gonzalo Navarro que es va imposar a la parella local per 6-3 7-6, en un partit molt disputat.

Cal destacar el recolçament que va rebre l’equip en aquest desplaçament, on novies i amics dels jugadors van animar en tot moment els nostres fins l’ultim moment!

La fase final es celebrará els dies 8, 9 i 10 d’Abril, vos mantindrem informats dels encreuaments on els nostres deuran aconseguir classificar-se per a les semifinals per a poder pujar de categoría.

Felicitacions a tots i sort per a la següent fase!

Información patrocinada por:deportes-macht