L’Equip Absolut de Tenis del C.T. Camp Bixquert ascendeix a 1ª Divisió

Si el passat curs va ser molt fructífer per al C.T. Camp Bixquert pel que fa a l’àmbit esportiu, aquest nou any no ha pogut començar millor, i en aquest camí, l‘Equip Absolut de Tenis obre el capítol d’èxits de 2012 amb la consecució de l’ascens a la 1ª Divisió en el Campionat Regional per equips de la Com. Valenciana, després de superar, aquest passat diumenge 22 de gener, les semifinals d’aquest campionat.

Una vegada superada la fase de grups que començà el passat mes de novembre, i on l’equip va quedar imbatut després dels tres primers enfrontaments, imposant-se al C.T. Calp (8-1), al C.T. Xàbia (3-6) -com a visitant- i al C.T. Teixereta-Ibi (7-2) consecutivament, els absoluts aconseguien classificar-se com a primers de grup per al quadre final d’ascens, amb l’objectiu d’obtenir una de les dues places reservades per a la 1ª divisió.

Així, a la primera eliminatòria corresponent als quarts de final del quadre d’ascens, l’equip absolut s’enfrontà el passat 8 de gener al C.T. Benicarló, eliminatòria que els nostres van poder resoldre als partits d’individuals, imposant-se amb un resultat parcial de 5-1 (a la fi 8-1), i obtenint així la classificació per a les semifinals, on els esperava la visita d’un fort rival com l’Easy Tennis Club de l’Eliana.

Un gran ambient va regnar durant tot el matí el passat diumenge al C.T. Camp Bixquert, el mateix que va acompanyar tot l’equip al llarg d’aquesta decisiva eliminatòria, que va començar ben passades les 11:30 hrs. amb els partits d’individuals a les 3 pistes principals del club.

Amb l’eliminatòria -i la classificació per a primera- encara en l’aire, es disputaren els partits de dobles, després que els partits individuals hagueren deixat un marcador parcial de 4-2 a favor dels nostres. L’equip només necessitava guanyar un dels dobles, 1 punt per tancar l’eliminatòria, i va ser el primer en acavar el que va donar eixe definitiu punt amb que els nostres aconseguien la glòria. El marcador final de 7-2 reflecteix el potencial de l’equip absolut, que no ha cedit més de 3 punts en cap dels enfrontamens disputats fins el moment.

Amb aquesta victòria, l’equip aconseguia un dels bitllets que porten cap a la 1ª divisió d’aquest campionat per equips, on només es permet l’entrada als vuit millors clubs de la Comunitat Valenciana, entre els que es troben el C.T. Valencia o el Club Espanyol de Tenis, on habitualment militen jugadors com Pablo Andújar (45 ATP) o Daniel Gimeno-Traver (104 ATP), entre d’altres jugadors professionals.

L’equip absolut al complet va celebrar molt efusivament aquest triomf, on no va faltar la presència de l’anterior president el Sr. Rafael Llorens, gran aficionat i impulsor d’aquest tipus d’activitats al club, ni tampoc d’alguns membres de la nova junta directiva, als que volem agrair també la seua presència.

La final es disputará a les nostres instal·lacions, amb tota seguretat el proper diumenge 5 de febrer contra el C.T. Xàbia, capitanejat per Javier (Chapi) Ferrer, germà de David Ferrer. Els nostres s’han imposat -no sense dificultats- en els darrers tres enfrontaments contra els alacantins.

Des d’ací volem agrair tot el recolçament rebut al llarg d’aquest campionat, així com la col·laboració per part del propi club i de tots els seus socis, i també volem animar-vos a tots a que acudiu a recolçar novament l’equip a la final per tal que puguem aconseguir ser campions de 2ª divisió.