L’emoció ocupa un lloc destacat al Comiat de les Falleres Majors de Xàtiva

El passat dissabte 5 de novembre va tindre lloc al Gran Teatre de Xàtiva el comiat oficial a les Falleres majors de Xàtiva 2011, MªJosé Mallol i Patricia i Giner, i les seues dames d’honor.

L’acte va començar amb un a propòsit on un colombaire, interpretat per Pepe Mira, feia una reflexió de com veia Xàtiva des de dalt dela seua casa. A més, dos colometes, representades per dos xiquetes ballarines, acompanyaren al colombaire en les seues reflexions.

Es va seguir amb l’acte protocol·lari amb les falleres majors, que van poder recordar amb un vídeo de imatges, un any màgic i especial com a falleres majors que de segur no obliden mai. Les comissions falleres de la ciutat acompanyaren a les Falleres Majors en aquest acte que posa fi a l’any que han viscut.

Patricia i MªJosé volgueren agrair en els seus parlaments a totes les persones que han compartit amb elles tots els bons moments i remarcaren que tots i cada un dels actes han estat molt especial i no els oblidaran.

El que era faller de Sant Jaume i membre de la Junta Local Fallera de Xàtiva, Sergio Bono, va fer de mantenidor de l’acte, que va acabar amb un sopar als Salons Palasiet.

Galería de Imágenes patrocinada por Carrusel:

KiKe Vaquer.-PDX

[nggallery id=455]