L’associació Xateba celebra el Dia del Llibre

Hi haurà un contacontes i un sopar literari

L’associació Xateba ha convocat diferents activitats per commemorar el Dia del Llibre. Serà aquest divendres 19 d’abril, a les 19 hores al Centre Cultural La Ferroviaria de Xàtiva, on hi haurà un contacontes per la igualtat de la mà d’Almudena Francés.

Desprès es celebrarà un sopar literari. «Això sí, heu de portar un llibre que servirà per iniciar la Biblioteca de Xateba», indiquen des de l’organització. Cadascuna de les persones participants llegirà les 10 primeres i les 10 últimes línies del llibre que haja triat, i els altres assistents hauran d’esbrinar el seu títol. Per facilitar la tasca, hauran de ser obres conegudes i populars. Si és possible, els participants han de fer arribar el títol del llibre a Xateba per tal de preparar alguna activitat. «De segur resultarà divertit i enriquidor, a més a més, sempre podrem prendre en préstec els llibres donats, amb la qual cosa guanyem tots i totes«, destaquen des de l’associació.

El sopar serà al restaurant «El campanar», front La Seu. El menú és de 15 euros i cal que els assistents criden a Xateba,  Tel. 662135785, per tal de confirmar l’assistència.

Dia 25, dijous:
«Els dons *construïm.» Acte organitzat pel Consell de la Dóna en la seu de *Tiryus. 19 h.

Dia 26, divendres:
– Taller de *fotobiografía, a càrrec de María *Gosalbes. En el C. c. La Ferroviària, a les 19’30 h.