L’Associació Parkinson Benicadell d’Ontinyent va organitzar un dinar de germanor

11 de abril commemoració del dia mundial del Parkinson

Aquest dimecres es va celebrar a les 14.30 hores, un dinar de germanor entre malalts de Parkinson i familiars, acte seguit a les 17:30 hores, al CIM (Centre Integral de majors, Sant Rafael), el Dr, Samuel (Neuròleg), dona una conferencià amb el tema,  L’Avanç a la ciència i la cirurgia.

El Dr, Samuel, explicà perfectament a través de les seves paraules i assistit per la projecció de diapositives tot el referent en el tractament, símptomes i avanços de la malaltia.
La gent assistent va estar en tot moment fent preguntes al doctor que molt amablement contestà a cadascuna de les qüestions que el public assistent va plantejar. El Dr, Samuel va comentar entre els assistent que es trobava com a casa.
Cal destacar l’afluència de la gent que va omplir la sala de conferències del CIM i l’assistència del regidor de l’Ajuntament Manuel Ruiz, representant la regidoria de Política Social.

Des de la Junta Directiva agrair als socis i no socis l’assistència aixi com al Ajuntament per el seu suport en aquestos tipus de actes.