L’AMPA del IES Simarro denúncia la situació d’inseguretat dels alumnes

Accés IES Simarro

«Creguem que estem davant d’una actitud d’insensibilitat per part de qui corresponga en la corporació municipal«, reivindica la Associació

Transcorregut un any de la inauguració de l’institut Dr. Simarro, l’AMPA del centre educatiu fa ús de «qualsevol mitjà legal al nostre abast per tal de cridar l’atenció a les autoritats municipals, una vegada més, que no és admisible la situación d’inseguretat per als alumnes que conflueixen a l’institut«, indica la Associació de Mares i Pares.

Voreres tallades al pas«Creguem que estem davant d’una actitud d’insensibilitat per part de qui corresponga en la corporació municipal atés l’objectiu perill a que son exposats diariament els estudiants i tot el personal que hi accedeix«, denúncia l’AMPA del IES Simarro.

Pas de vianants obstaculitzatsEste col·lectiu recorda els llocs estrets per on passen els xiquets i xiquetes en grups grans, llocs constrenyits per obres i tanques. «Passos de zebra esborrats, i gairebé invisibles per als conductors que a l’hora d’entrar a classe pel matí van a una velocitat excessiva per tal d’aplegar a la feina a l’altura del pont de Beata Inés – rodona Mercadona per exemple. I també als altres accessos«, afirmen des del centre escolar.

Voreres tallades al pasLa falta de llum, la falta d’aparcaments per als autocars, i els ferros eixints són altres dels problemes que els pares i mares veuen a les instal·lacions. «Les tanques están mal lligades amb els ferros punxosos cap a l’exterior. Falta d’aparcament en general. ¿Deurieu pasar les grues de les obres quan els alumnes entren i/o ixen de l’institut? Preguntem. Etc. Etc…«, afirma l’AMPA.

2 comentarios sobre “L’AMPA del IES Simarro denúncia la situació d’inseguretat dels alumnes”

Los comentarios están cerrados.