L’Alcúdia de Crespins celebra el Dia de l’Arbre i de la Pau

L’Institut de l’Alcúdia de Crespins i el CEIP La Sènia, amb la col·laboració de l’Ajuntament i l’AMPA

 

El dimecres passat uns 400 xiquets i xiquetes, alumnes d’infantil i primària del CEIP La Sènia, van celebrar el dia de l’arbre en el parc Joanjo Masó plantant una selecció de plantes aromàtiques (romaní, sàlvia, espigol, santolina i timó) aportades per la regidoria de Medi Ambient de l’Alcúdia de Crespins.

Els alumnes a més de pèls professors , van estar atesos per personal de jardineria de l’ajuntament i amb els col·laboradors de l’àrea de Medi Ambient , així com pel seu regidor Pedro García, i la regidora de serveis municipals Angels Perales, que els explicaren sobre el terreny les diferents fases i els beneficis de les plantes que havien estudiat prèviament en el col·legi.

A l’Institut de l’Alcúdia de Crespins, també van celebrar el Dia de l’Arbre i de la Pau, amb la col·laboració de l’Ajuntament i l’AMPA del Centre. s’am plantat arbre i plantes arbustives al jardí Joanjo Masó i als voltants de l’escola de música. També van realitzar un Concurs de Pintura i exposició del Dia de l’Arbre: l’entrega de premis s’ha celebrat davant del mural de la pau confegit amb la participació de tots els alumnes del Centre. l’AMPA ha repartit els premis als millors dibuixos, quedant guanyadors:

Nacho Moya, de 1r ESO
Paula Guerrero, de 2n ESO
Aitana Boluda, de 3r ESO
Carles Ballester, de 4t ESO