L’Alcalde i el Regidor de Festes lliuren el llibre de Festes de 2011 a les dues Ordres Religioses de l’ Olleria

A tres setmanes que la localitat de l’ Olleria viva les seues Festes Patronals i de Moros i Cristians, l’Alcalde, José Vidal i el Regidor de Festes, Juan Ruano lliuraven aquest matí el Llibre de Festes de 2011 a les dues Ordres Religioses de la Ciutat.

Primer, Alcalde i Regidor s’han desplaçat fins al Convent dels Frares Franciscans-Caputxins on se’ls ha lliurat en mà el Llibre. El Regidor de Festes els ha agraït “la seua benvolguda col·laboració en el llibre amb dos articles que ens acosten a la història d’aquesta ordre en el poble”.

I explicava igualment que “els llibres que es lliuren jui són els exemplars que se’ns van donar el dia de la Presentació del Llibre a l’alcalde i a mi, i nosaltres molt gustosament els hem volgut donar a estes ordres religioses pel que ahir mateix, i per a no quedar-nos sense exemplar, vam anar a comprar els nostres al mercat”.

Igualment, el Pare Efrén, membre de la Comunitat que ha atès a l’Alcalde i al Regidor, els ha fet lliurament d’un llibre escrit per ell mateix “Necrologio, Província Capuchina de Valencia (1879-2011)”.

Posteriorment, han visitat a les sis monges contemplatives de l’Institut Servidores del Senyor i de la Verge de Matarà, ordre que es troba en la localitat des del passat mes de Juny. La Mare Superiora, María de Ainsa, els expressava el seu “més sincer agraïment per aquest detall que ens permetrà conèixer un poc més el poble de l’ Olleria i la seua gent” afegint que “hem estat mirant l’exemplar de l’any passat que ens va ser lliurat el dia que ens traslladem fins a aquesta localitat i ens ha agradat molt ja que hem pogut conèixer molts costums de l’ Olleria així com a les seues associacions i les seues festes”.

Per la seua banda, l’Alcalde els ha convidat “a participar en el llibre de l’any que ve amb els seus escrits” al que la Mare Superiora ha contestat que “estaran encantades de poder participar en un llibre que té tanta rellevància en el poble”.

A més, Ruano ha aprofitat per a comentar que “les festes estan ja pràcticament organitzades i queda ja només ultimar els detalls finals perquè un any més l’Olleria tinga les festes que es mereix”.