L’alcalde de L’Olleria lliura el llibre de Festes a les ordres religioses

El pròxim 24 d’agost es celebrarà l’acte de la presentació de la Reina 2012

A poc més d’una setmana per a viure l’acte de la presentació de la Reina 2012 de les Festes Patronals i de Moros i Cristians de L’Olleria el pròxim 24 d’agost, l’alcalde José Vidal i el regidor de Festes Juan Ruano han lliurat el llibre de festes a les dos ordres religioses del municipi, la Comunidad P.P Caputxins de L’Olleria i el Instituto de Servidoras del Señor y de la Virgen de Matará.

La visita s’iniciava amb el lliurament d’un exemplar en primer lloc a les monges contemplatives que formen part de l’ordre religiosa del Instituto de Servidoras del Señor y de la Virgen de Matarà, que estan en el poble des de l’any passat. Les integrants de l’ordre van agrair l’obsequi, ja que “el llibre de Festes del poble servix per a conèixer millor tant la festa com el municipi en si, ja que conté molta informació interessant i històrica” a més es van mostrar “molt agraïdes perquè l’Ajuntament es recorde d’elles amb eixe detall”.

A continuació ambdós es desplaçaven al Convent dels frares franciscans-caputxins per a entregar a la Comunitat l’altre exemplar. Allí els seus membres van rebre l’alcalde i al regidor subratllant que “el llibre de festes sempre és un obsequi molt valuós per a qualsevol veí del poble, i ens agrada tindre-ho i poder participar en ell ”. Igualment destacaven “el valor històric i cultural amb tots els articles, que segur llegirem i disfrutarem”.

L’alcalde ha destacat que “este lliurament permet a les dos ordres religioses que viuen en el nostre municipi el conèixer-nos un poc millor” agraint igualment “un any més als pares franciscans la seua participació en l’edició d’enguany”.

Finalment, Juan Ruano avançava que “malgrat la situació econòmica, tenim previst disfrutar d’unes festes digníssimes i espectaculars com cada any” afegint que “ja està pràcticament tot preparat i només queda que ens acompanye la meteorologia i que tant ollerians com visitants disfrutem de les nostres festes Patronals i de Moros i Cristians”.