L’Ajuntament de L’Olleria entrega els premis extraordinaris de batxillerat

Marta Bataller i Berta Oviedo millors estudiants de l’IES Vermellar de L’Olleria

Amb un saló de plens ple de familiars i amics, l’alcalde de la localitat, José Vidal i la regidora d’Educació, Gema Borrás entregaven els premis extraordinaris de batxillerat als dos millors currículum de l’IES Vermellar de L’Olleria.

Marta Bataller Estruch i Berta Oviedo Cerdá ambdós matrícula d’honor, van arreplegar el detall de mans de l’alcalde i la regidora, un ordinador portàtil i un diploma. Ambdós van mostrar la seua alegria per este reconeixement i van donar les gràcies als seus familiars, professors i amics pel suport rebut en estos anys i que «ha sigut fonamental per a aconseguir-lo”.

L’alcalde assegurava que “l’acte de hui és un acte entranyable i familiar que té com a principal motiu rendir un merescut reconeixement públic al mèrit d’estes dos estudiants ollerianes, Marta i Berta, pels seus resultats acadèmics excel·lents” afegint que “l’èxit de l’educació d’una persona passa per tres pilars fonamentals com són els pares, els professors i els alumnes”.

Per la seua banda, la regidora d’Educació felicitava als guanyadors “pel seu esforç i sacrifici ja que aconseguir una nota mitjana d’excel·lent implica moltes hores d’estudi i treball pel que no és gens fàcil i vosaltres ho heu aconseguit”.

També l’alcalde les felicitava i subratllava “l’orgull que per al poble de L’Olleria és el tindre dos estudiants tan brillants com vosaltres i des d’ací vos animem a continuar en la mateixa línia en la nova etapa estudiantil que s’obri per a vosaltres”

L’acte va comptar igualment amb la presència de la directora de l’IES Vermellar, Esther Escot, la directora del CP Isabel la Catòlica, Cristina Navarro i l’inspector de zona d’ educació de Secundària y Escoles d’Adults, Vicent Martí.