L’Ajuntament de la Llosa de Ranes programa tallers didàctics per al mes d’agost

Les activitats estan orientades a joves de fins a 11 anys

Els més menuts de la casa podran participar en diferents tallers lúdics i didàctics durant el proper mes d’agost. L’Ajuntament de la Llosa de Ranes, a través de la seua Àrea de Cultura, ha programat diferents activitats formatives orientades a joves de fins a 11 anys.

Les sessions arrancaran el proper dilluns 3 d’agost a les instal·lacions del Poliesportiu Municipal, i es prolongaran fins el divendres 14 d’agost, de dilluns a divendres i en horari de 10.30 a 13.00 hores. Aquesta iniciativa s’emmarca dintre del programa cultural posat en marxa pel Consistori coincidint amb els períodes de vacances escolars, que comprenen les setmanes de Nadal i Pasqua i els mesos estiu.

Un grup d’estudiants en pràctiques amb coneixements pedagògics, adscrits al programa formatiu ‘La Dipu et Beca’, seran els encarregats de portar a terme la realització dels tallers, que comprenen, entre altres activitats, balls, manualitats, desenvolupament de la psicomotricitat en el cas dels participants més menuts, jocs aquàtics, aventura i diversió.

Les persones interessades en prendre part en aquests tallers hauran de d’inscriure’s prèviament a les dependències municipals. La participació en les activitats resultarà totalment gratuïta.