L’ajuntament de la Font presenta els objectes commemoratius del 700 Aniversari

7 emblemes patrimonials i 7 personatges rellevants

L’ajuntament de la Font de la Figuera va presentar els objectes promocionals del 700 Aniversari del naixement de la població. Diversos davantals, samarretes, imants, tasses, etc. del museu, la font de la plaça, el campanar, etc. a més de 7 medalles amb la imatge de 7 personatges històrics es van presentar al públic aquest dimecres al Centre Social Polivalent de la població.

Les imatges interpretades en forma d’objectes quotidians han estat realitzades pel Taller de Convivència a partir del disseny de dibuixos de la tècnic de turisme, Sandra Jordá Jiménez, que ha orientat a les persones amb discapacitat per a que cadascú plantejara la seua visió més colorista. Els elements patrimonials que es queden representats són la font de la plaça, l’estàtua de Joan de Joanes, la façana de l’ajuntament, el Teatre, el campanar, el retaule i el Museu.

D’altra banda, també es van presentar 7 medalles realitzades a mà per l’artesà local Jesús Perez Gramage amb la imatge de personatges que van marcar la història de la població com en Gonçalvo Garcia, Na Brianda de Maça, Joan de Joanes, Historiador José Mª Ros, el general republicà Vicente Rojo, Raquel Payà o l’artista faller Vicent Tortosa.

La venda d’estos productes servirà per contribuir al manteniment del Taller de Convivència, l’atenció a domicili i el Banc d’Aliments Local.

En paraules del portaveu de l’ajuntament i alhora regidor de promoció econòmica i local, Vicent Muñoz, «esperem que aquests objectes servisquen per marcar esta efemèride en la nostra memòria i alhora promocionar la nostra població amb els seus espais més representatius i els personatges que van marcar un abans i un després en la història local, però sobretot recolçar amb els projectes d’un interés tan important en estos temps com són l’atenció a domicili, el Taller de Convivència per a les persones amb discapacitats o el banc d’aliments».