L’ajuntament de la Font intenta paralitzar un desnonament

El demandant, Santander Consumer Finance S.A. ja no disposa de cap oficina física a la Comunitat

L’ajuntament de La Font de la Figuera està duent a terme els tràmits per evitar que el proper dia 6 de febrer dos matrimonis amb els seus respectius fills es vegen al carrer. Ambdues famílies, en situació d’atur, comparteixen un habitatge en aquesta mateixa població.

El demandant, Santander Consumer Finance S.A., a través de l’empresa Propiedades Residenciales S.L.U. va presentar el cas al jutjat de primera instància núm. 1 de Xàtiva. Va ser així com aquest jutjat va dictar resolució de l’execució hipotecària confirmant a la família l’eixida del seu habitatge en data 6 de febrer de 2013.

L’ajuntament de La Font informarà al jutjat de la situació de la familia. A més, ja s’ha posat en contacte amb la plataforma STOP Desahucios de la Comunitat Valenciana i presentarà queixes al departament de reclamacions de l’empresa Santander Consumer Finance S.A. via fax.

Des del consistori s’està intentant per tots els mitjans contactar amb algun responsable d’aquesta organització per tal d’arribar a un acord, però està sent molt difícil. No disposen d’oficines físiques per personar-se i obliguen a realitzar totes les consultes per telèfon, a través del qual, d’altra banda, no responen a les reclamacions com cal.

 

Foto: www.fotopaises.com