L’Ajuntament de l’Olleria lamenta i condemna el que va succeir el cap de setmana passat

Comunicat Ajuntament L’Olleria

Davant els lamentables fets ocorreguts en la matinada del dissabte al diumenge passats en el recinte ferial de L’ Olleria, l’ajuntament d’esta població desitja informar:

Sobre les quatre i mitja, de la matinada del diumenge, quan s’estava celebrant amb normalitat una actuació musical en l’exterior del recinte ferial, presumptament uns feriants
van iniciar una discussió amb diversos joves que es trobaven en el lloc i que va acabar amb agressions mútues entre els dos grups.

Després d’esta discussió, els feriants es van retirar a les seus casetes regressant minuts després portant pals de fusta i arremetent indiscriminadament contra els assistents i alguns vehicles.

Immediatament es va personar la patrulla de la Policia Local que es trobava prop del lloc i immediatament van demanar reforços a la Guàrdia Civil que minuts després es personava en 5 vehicles policials de la unitat especial de seguretat ciutadana, dissolent la baralla i procedint a identificar als presumptes agressors.

Segons fonts policials, de la baralla han resultat ferides 16 persones, que van ser ateses en el centre de salut del municipi el qual, va derivar a cinc d’estes a l’Hospital Lluís Alcanyís per a procedir a un reconeixement més en profunditat.

D’altra banda, Fonts de l’Hospital Lluís Alcanyís, han confirmat que al llarg de la matinada del diumenge, durant el diumenge i el dilluns van passar 16 persones per l’hospital per a ser reconegudes, d’estes una es va derivar a l’hospital de la Fe de València, allí la van vore en urgències i la van enviar a casa.

Fonts policials informaven que sobre les 11 del matí d’ahir dilluns, es van començar a presentar les denúncies per part dels afectats i sobre les 11: 20 minuts es van detenir a 5 feriants, dos d’ells han estat posats en llibertat romanent tres detinguts a Ontinyent per a posar-los a disposició judicial.

Per la seua banda, l’Ajuntament i actuant conforme a la legalitat vigent va ordenar el dilluns al matí, el tancament immediat de les 6 atraccions propietat de les famílies dels presumptes agressors així com el seu desallotjament del recinte ferial, pel que durant l’última jornada de fira, la del Dia del Nen que va ser el dilluns, estes atraccions ja no estaven obertes al públic.

L’Olleria sempre s’ha caracteritzat, i es caracteritza, per l’hospitalitat, tolerància i el respecte mutu entre les persones. L’Ajuntament de L’Olleria lamenta i condemna este injustificable succés aïllat que ha vingut a alterar la pau i la normal convivència del municipi durant la seua Fira. Al mateix temps l’Ajuntament manifesta el seu suport a totes les persones agredides i desitja la seua prompta recuperació.

Un comentario sobre “L’Ajuntament de l’Olleria lamenta i condemna el que va succeir el cap de setmana passat”

  1. Segons l’article d’aquest periódic digital, s’informa que l’ajuntament de l’Olleria va ordenar el dilluns de matí el tancament de les atracions de fira propietat de les families dels PRESSUMPTES AGRESSORS, així com el seu desallotjament del recinte firal.
    Estic totalment desconcertat,no ho puc entendre, m’he tornat boig, pot-ser que jo haiga entes que el diumenge aquets grandissims F.P.(s)van fer caixa i el dilluns sen van anar «caminito de Jerez» sense precintar-los l’atracció per a fer front a tot el mal que va fer?
    i per a l’any que ve,que?tornaran amb altres atraccions.
    Perque no es han fet una bona foto per a que no tornen mai més.Gràcies!!

Los comentarios están cerrados.