L’Ajuntament de l’Olleria contracta a 22 persones a través del Pamer, Emcorp i la Dipu et Beca

23 persones s’han incorporat a la plantilla de l’Ajuntament a través dels programes d’ocupació Pamer, Emcorp, (de la Conselleria d’Economia, Hisenda i d’Ocupació) i la Dipu et Beca (de la Diputació de València).

Els treballadors dels tres primers programes començava este mateix dilluns, 11 de juliol a treballar, mentre que els becaris de la Dipu et Beca ho van fer el 1 d’este mes.

El Regidor de Personal, Jesús Engo, ha informat que d’estes 22 “13 es trobaven en situació d’atur mentre que la resta són estudiantes que estan realitzant pràctiques en el Consistori fins a Setembre”.

Engo ha subrayat que “l’ Emcorp engloba dos programes, el de joventut i neteja i Serveis Municipals, pel que fa al primer, joventut i netja, estant contractades 4 persones, 2 monitors de temps lliure que estaran durant quatre mesos i 2 escombrariaires, durant 6 mesos, i en el programa de Serveis Municipals s’han incorporat 4 treballadors més, 1 conserge, 1 oficial d’obra, 1 peó d’obra i 1 auxiliar administratiu, el primer estarà durant 3 mesos i la resta quasi 4”.

Per últim, ha continuant Engo, “tenim el Pamer en el qual s’ha donat treball a 5 persones que faran les funcions de peó forestal durant tres mesos i mig”.

Igualment el Regidor de Personal ha informat que “estos programes de la Direcció Territorial d’Ocupació conten amb una ajuda de Conselleria de 60.322 euros als quals se sumen el programa de la Diputació dotat amb una subvenció de 10.800 euros”.

Per la seua banda l’alcalde, José Vidal, ha remarcat la importància d’estos programes “que ens han permès donar ocupació a moltes persones que es troben en dificultats econòmiques i que els ajudarà en la seua situació almenys durant uns mesos” afegint que per altra banda, “a través del programa posat en marxa per la Diputació de València, hem donat enguany l’oportunitat, a 9 joves del nostre poble, a posar en pràctica allò que estan estudiant, quant a les àrees en les quals s’han incorporat són: el departament de secretària, el de comunicació, promoció econòmica, intervenció, registre, mediambient, urbanisme, serveis socials i prevenció de riscos”.