L’ajuntament de Canals convoca el concurs de cartells de les Festes Patronals 2012

El termini d’inscripció finalitza l’11 de novembre de 2011

L’ajuntament de Canals, per mitjà de la Regidoria de Cultura, convoca el concurs de cartells que decidirà quin serà el que il.lustre les Festes Patronals 2012 de Canals.

El primer premi lliurat estarà premiat amb la xifra de 1.000 euros, que servirà per al cartell i per a la portada del Llibre de Festes 2012, a més s’hi contarà amb un Accèssit al segon classificat, dotat amb 500 euros i que reproduirà la seua obra a la contraportada de l’esmentat llibre.

Tots aquells que ho desitgen podrà participar presentant el seu cartell original de la manera adequada per a la seua exposició, és a dir, amb els elements d’ancoratge necessaris per a tal efecte, en format 50×70 cm sense marges i sense signar.

Combinada amb la composició del dibuix figurarà únicament la llegenda següent: CANALS EN FESTES. SANT ANTONI 2012 Del 16 al 18 de gener. FESTA D’INTERÉS TURÍSTIC AUTONÒMIC DE LA COMUNITAT VALENCIANA.

Amb els cartells presentats es prepararà una exposició durant el mes de desembre del 2011, a la Casa de Cultura de Canals.

El veredicte del jurat es donarà a conèixer en acabar el Ple Extraordinari de proclamació dels festers i festeres de Sant Antoni 2012.

El termini d’inscripció finalitza l’11 de novembre de 2011 i els treballs s’hauran de presentar a l’Ajuntament de Canals o al Centre Cultural Ca Don José de Canals, C/ Diputació, 46650 CANALS.