La XII volta a Peu a L’Olleria aquest Dissabte 15 d’Octubre

Carrera infantil a les 16:30h i carrera absoluta a les 17:45h

Este cap de setmana L’Olleria acull la XII Volta a Peu, una cita esportiva que ja és tot un clàssic no només en el municipi sinó en tota la comarca.

El regidor d’esports, Vicente Oviedo ha comentat que “este any s’espera superar la participació de l’any passat on vam contar amb 518 atletes en la carrera absoluta i 100 en la infantil” afegint que “esta carrera té una distància de 9.000 metres en absoluta haguent als 5’500 metres una meta volant amb un premi de 75 euros, sempre que s’acabe la carrera, i un premi de material esportiu per als tres primers classificats locals en masculí i femení”.

Oviedo també ha volgut agrair “la col·laboració i la implicació de les empreses i comerços locals que sempre estan donant el seu recolzament en els esdeveniments esportius i esta cita no podia ser menys, de fet el premi en metàl·lic per als primers en creuar la meta volant està patrocinat per l’empresa local Construccions Sahuquillo, els trofeus per als tres primers classificats en les diferents categories participants els ha donat La Mediterrània i les samarretes que es lliuraran a tots els participants han estat donades per l’Ajuntament i per diferents cases comercials”.

Esta carrera organitzada pel club d’Atletisme local que conta amb el patrocini de l’Ajuntament així com de la Diputació de València s’engloba dintre del Circuit de Carreres Populars de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’ Albaida.

L’eixida i l’arribada serà en el parc Beat Pare Ferreres, iniciant-se amb la carrera infantil a les quatre i mitja, seguint l’ordre de pre-benjamins, benjamins, alevins i infantils.

Després, sobre les sis menys quart de la vesprada li arribarà el torn a les categories que participen en la carrera absoluta, primer eixiran els cadets, seguits de juvenils, sèniors, veterans A, veterans B, Veterans D i locals.

La Volta acabarà amb l’entrega de premis als guanyadors i dels detalls a tots els participants.