«La Vella» organitza el III Cicle de Música de Cambra

De nou, la Societat Musical La Primitiva Setabense, “La Vella” de Xàtiva, presenta els actes per tal de celebrar el seu Aniversari, 110 anys de Societat que com no podia ser d’altra manera, es celebren fent música.

En són diversos els actes programats, alguns d’ells ja celebrats com el Concert Extraordinari que les dues agrupacions de la Societat, la Jove Orquestra i la Banda, celebraren el passat 3 de Març al Gran Teatre.

Un altre dels esdeveniments organitzats és el III Cicle de Música de Cambra que tindrà lloc els propers dilluns i dimarts, 12 i 13 de Març a les 19 hores al Saló Noble de la Casa de la Cultura de Xàtiva.

Amb aquesta en són ja tres les edicions consecutives en que la  societat celebra alguna de les seues dates especials amb un cicle de Música de Cambra, en el que participen els joves de La Vella que estan cursant estudis al conservatori i molts dels músics de la nostra societat que professionalment es dediquen a la música.

Tots ells ens presentaran un variat repertori d’obres interpretat per instruments de vent, corda i piano, delectant els oïts més atents de la gent que els escolte; oferint-nos un joiós capvespre fent-nos partícips de la seua gran qualitat musical i artística. Un luxe on podrem gaudir del nivell de les interpretacions que ens regalaran els músics de la nostra ciutat.