La Universitat de pares de Bocairent inicia la seua tercera edició

logo_up_valencia-1
La iniciativa educativa compta amb la participació d’una cinquantena de famílies
“La millora de l’educació millora la societat” és el lema que marcarà la tercera edició de la Universitat de pares presencial de Bocairent que ha arrancat aquesta setmana amb una doble sessió dimarts i dimecres, 26 i 27 d’octubre. A hores d’ara, les famílies implicades ronden la cinquantena cosa que demostra “la bona acollida amb que seguim comptant per part dels pares i de les mares”, en paraules del director del projecte, Óscar González, qui destaca “l’èxit de conservar la implicació d’un nombre tan elevat, tres anys després d’iniciar-lo”.
boc20101027buniversitat_parL’objectiu d’aquesta iniciativa pionera a l’Estat espanyol continua sent “oferir als progenitors una formació de qualitat per a consolidar un gran equip educatiu”, segons González. La proposta compta, de nou, amb el suport de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Bocairent; per a la seua titular, Òlga Vanyó, “la Universitat de pares manté intacta la seua essència d’ajudar-nos a optimitzar el desenvolupament dels nostres fills tant intel·lectualment com social”.
Aquest curs suposa la renovació de la imatge corporativa i la posada en marxa d’un nou web ( HYPERLINK «http://www.uppresencial.es» www.uppresencial.es). A més, els col·laboradors participaran també en les sessions mensuals i es pretén constituir una associació cultural, entre d’altres novetats. Igualment, el model de Bocairent es veurà reflectit en la versió peruana de la Universitat de pares que es duu a terme a Lima baix la coordinació de González.