La Universitat de Majors d’Ontinyent obri el periode de preinscripció

Els cursos s’iniciaran el proper 1 d’octubre

“Unimajors”, la Universitat de Majors d’Ontinyent, ha obert el seu periode de preinscripció de matrícula en setembre. Es tracta d’una iniciativa de l’Ajuntament d’Ontinyent i la Fundació Campus Ontinyent que, amb el suport de la Universitat de València, pretén promoure l’envelliment actiu i mobilitzar el potencial dels majors de 50 anys de tota la comarca, als quals va adreçada esta nova oferta formativa que començarà a impartir-se en el curs 2012-2013 a la ciutat.

Així, des del proper 1 d’octubre, al Campus Universitari de l’antic col·legi Lluis Vives, els i les alumnes iniciaran un itinerari multidisciplinar de tres cursos acadèmics de 120 hores cadascun, amb una oferta que inclou matèries molt diverses. Entre elles estan psicologia, economia, salut, música, biologia, sociologia o literatura, repartides entre troncals i optatives, i sempre impartides per professors de la Universitat de València. A més a més, es comptarà amb un total de quatre conferències per curs organitzades per la Fundació Campus Ontinyent.

L’alcalde d’Ontinyent i President de la Fundació Campus Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava que del que es tracta “és d’aportar a les generacions que han construït amb el seu esforç l’estat de benestar que ara perilla, l’oportunitat de rebre eixa formació que sempre havia desitjat”, assenyalava, perquè una societat formada és una societat “més sana, més equilibrada i, en el fons, més feliç”, afegia el primer edil.

Les persones interessades en matricular-se poden ampliar la informació al telèfon 96 291 74 50, visitant la pàgina web www.uv.es/ontinyent o també al Campus Universitari d’Ontinyent, a l’Avinguda de Torrefiel.