LA UNIÓ fomenta la creació d’horts escolars ecològics

foto-2
Pretén educar els xiquets amb una agricultura respectuosa amb el medi ambient

LA UNIÓ aposta per la creació d’horts escolars ecològics per a educar als xiquets de la Comunitat Valenciana en el foment d’una agricultura més respectuosa amb el medi ambient.

Hui s’ha signat el primer conveni de col·laboració entre LA UNIÓ i el Col·legi d’Educació Primària Rafael Altamira de Quatretonda, en el qual es contempla, entre altres aspectes la creació d’un hort escolar ecològic al centre per a este curs escolar 2010-2011.
El conveni l’han signat el secretari general de LA UNIÓ, Josep Botella i la directora del Col·legi Rafael Altamira, Teresa Canet.
Este és el primer dels convenis que LA UNIÓ signa amb un col·legi de la comarca de la Vall d’Albaida. La idea és estendre el projecte a altres centres de la Vall d’Albaida en els pròxims mesos i els següents llocs on es desenvoluparan será a la Pobla del Duc, Otos i Bufalí.
El projecte d’horts escolars de LA UNIÓ compta amb la col·laboració de Planters Cucala i pretén ensenyar els més menuts a treballar la terra, plantar un cultiu i dur un seguiment del mateix fins a la seua recol·lecció.