La Soledat d’Ontinyent publica este divendres la seua ‘Vella Quaresma’

La Confraria de la Soledat vol informar-los de les dos properes activitats que, relacionades amb el no quart centenari tindran lloc durant la present setmana.

El proper divendres dia 12 de febrer, Dimarts Gras o de Carnestoltes, tal i com ja és costum, La Confraria de la Soledat d’Ontinyent publicarà de manera digital la seua Vella Quaresma, el tradicional calendari popular valldalbaidí amb què es conten les set setmanes que dura el temps quaresmal. A partir d’eixe dia, serà repartit també en paper a tots els xiquets i a totes les xiquetes d’Ontinyent a través de les seues escoles. Així mateix, l’edició en paper serà entregada també a totes les entitats i centres escolars de la Vall d’Albaida que els ho sol·liciten.

Per altra banda, el diumenge dia 14 de febrer, a les onze del matí, tindrà lloc la inauguració i la benedicció de la Seu social de la confraria, que està situada al primer pis de l’edifici número 16 del Carrer de l’Església (Carrer Major de la Vila).

En els últims mesos, els membres de la Confraria s’han dedicat a netejar i rehabilitar aquell espai per tal de poder instal·lar l’arxiu, el vestidor, el magatzem d’eines processionals i una Sala de Reunions.

En les properes setmanes continuaran celebrant-se actes del 400 aniversari de la Confraria de la Soledat.