La Societat Musical La Lira Fontiguerense enceta els Concerts de Primavera

S’inicien hui divendres amb un concert de flautes i piano

Amb l’arribada de la primavera, la Societat Musical La Lira Fontiguerense dóna la benvinguda un any més al seu cicle de concerts dedicats a aquesta estació de l’any. Hui divendres, a les 20:30 hores, tindrà lloc la inauguració de l’esmentat cicle, amb un concert de dues flautes i piano. El proper 11 de maig, la mezzosoprano Consuelo Hueso, el tenor Rafael Sanz i Jorge Cebolla al piano, oferiran un recital líric amb obres de Schubert o Chapí, entre d’altres.

El 18 d’este mateix mes, els quatre joves músics valencians que integren el grup «Jardí de Bohemis» oferiran una gala lírica. Ja per finalitzar, el 25 de maig tindrà lloc al mateix teatre Joan de Joanes un festival de bandes a càrrec del Centre Instructiu Musical de Massanassa i La Lira Fontiguerense, les quals interpretaran cadascuna tres peces musicals.

El president de la S.M. La Lira Fontiguerense, Jose Ramon Gimeno Gómez, ha volgut transmetre el seu orgull per «poder desenvolupar un any més este exercici de concerts amb el qual podrem gaudir amb música de molt bona qualitat a preus populars«. Gimeno ha vuigut, al seu torn, convidar a veïns, veïnes i visitants als concerts de primavera, sens dubte una bona opció per donar la benvinguda al bon temps.