La Societat Musical La Lira Fontiguerense dóna la benvinguda als seus Concerts de Primavera

S’inicien demà dissabte amb un concert de la banda del Conservatori «Maestro Ponce” de Chella

Amb l’arribada de la primavera, la Societat Musical “La Lira Fontiguerense” dóna la benvinguda, un any més, al seu cicle de concerts dedicats a aquesta estació de l’any.

Demà dissabte, a les 19:30 hores, al teatre Joan de Joanes, tindrà lloc la inauguració de l’esmentat cicle, amb un concert de la banda del Conservatori «Maestro Ponce» de Chella, dirigida per Luís Pedrón Francés, el qual també dirigeix la S.M. «La Lira Fontiguerense» de la Font de la Figuera.

El proper 23 de maig, la cantant valenciana Mara Aranda, la qual ha actuat pels principals escenaris d’Europa, presentarà el seu treball discogràfic dedicat al repertori sefardita «Sephardic Legaci». En els seus programes aborda músiques turques, gregues i occitanes, entre d’altres, amb forta identitat mediterrània i càrrega emocional.

El 30 d’aquest mateix mes, es celebrarà un festival de bandes a càrrec de la Unió Musical «Santa Cecília» de Canals i la Societat Musical «La Lira Fontiguerense», les quals interpretaran cadascuna tres peces musicals, entre les que destaquen «Andròmeda», de Saül Gómez, i «Expedition», d’Óscar Navarro.