La Societat Musical “La Primitiva Setabense “ organitza el Festival de Bandes Juvenils

Aquest dissabte a l’Antiga Església de «Sant Domènec»

L’Antiga Església de «Sant Domènec» de Xàtiva acull aquest dissabte a les 20 hores el Festival de Bandes Juvenils organitzat per la Societat Musical «La Primitiva Setabense”. S’emamrca dins de la campanya d’intercanvis musicals 2015, patrocinat per Culturarts de la Generalitat Valenciana.

Per a aquesta ocasió la Música Vella de Xàtiva ha convidat a la Banda Juvenil de la «Unió Artística Musical d’Ontinyent» que juntament amb la seua Banda Juvenil oferiran un magnífic i variat repertori.

La primera part anirà a càrrec de la SUAM d’Ontiyent, interpretant: «Pérez Borredà» (pd) de Ramón Pérez, Viatge Hispà de G. d’Edeta i Festa Paesana de Jacob de Haan. Tots ells dirigits pel músic xativí JORDI FUSTER PÉREZ.

A la segona part La Banda Juvenil de la Música Vella interpretarà «Sedona» de S. Reineke, «Persis» de J. Hosay i “Cordillera de los Andes” de Kees Vlak, tots ells sota la batuta del seu titular Paco Sánchez Roca.

Des de la Societat Musical, Luís Enrique Alonso Vidal com a president de la mateixa, convida a tots els amants de la música en general i de la «Vella» en particular a acudir el dissabte a l’Antiga Església de «Sant Domènec» de Xàtiva a les 20.00 h, per gaudir de la bona música d’aquestes dues joves però grans formacions musicals.