La Setmana de benvinguda al Campus d’Ontinyent inclou una exposició

La mostra inclou les millors imatges del fotoperiodisme valencià

La Casa de Cultura d’Ontinyent acollirà des del proper dimecres 24 d’octubre i fins al dia 30 de novembre la mostra “Fragments d’un any” , que recull els fets més destacats de 2011 a la Comunitat Valenciana a través del 106 instantànies realitzades per 29 professionals del periodisme gràfic.

L’exposició realitzada per la Unió de Periodistes Valencians, forma part de les activitats de la Setmana de Benvinguda al Campus d’Ontinyent, organitzada per la Fundació Campus d’Ontinyent, l’Ajuntament d’Ontinyent i la Universitat de València amb la col·laboració de l’Associació d’Estudiants del Campus d’Ontinyent. La mostra arranca amb imatges de l’arribada a València del tren d’alta velocitat, noticia que serveix de fil conductor en la mostra per a entrar en altres esdeveniments claus de l’any, com el del Cabanyal, la Llei de costes o el magatzem de residus nuclears. La crisi econòmica i els seus efectes en la societat o les escenes insòlites del dia a dia de la ciutat completen, juntament amb els esports, un ampli repàs per l’actualitat al qual també es reflexa l’escenari previ al període electoral. La mostra podrà ser visitada de dilluns a divendres, de 10:00 a 13:30 hores i de dimarts a dissabte, de 18:00 a 21:00.

La Setmana de Benvinguda al Campus d’Ontinyent inclou també altres activitats, com ara les projeccions gratuïtes per als universitaris dels films “Els nens salvatges” i “Intocable” en diverses sessions a les sales de El Teler; Música amb l’actuació de “Kaoba” dijous a les 17:00 a la Plaça de Sant Doménech; i teatre amb l’actor Toni Albà i el seu espectacle “Audiència Irreal” al Teatre Echegaray el mateix dijous a les 20:00, amb accés gratuït amb les invitacions que ja estan disponibles a la Facultat de Magisteri d’Ontinyent.

L’alcalde d’Ontinyent i President de la Fundació Campus d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, incidia en que “ser ciutat universitària no sols vol dir comptar amb unes instal·lacions dignes i una oferta formativa el més ampla possible, sinó que també comporta que els estudiants del Campus d’Ontinyent tinguen al seu abast activitats lúdiques i d’altres tipus, a l’igual que aquells que estudien a la ciutat de València”, destacava. Jorge Rodríguez, que tenia paraules d’agraïment per a tots aquells que han col·laborat en la posada en marxa d’aquesta Setmana de Benvinguda, desitjava que aquesta “siga un èxit”, convidava a estudiants i ciutadania en general a participar, i mostrava la seua intenció i la de la Fundació Campus d’Ontinyent “de seguir treballant per eixa ciutat universitària que estem convençuts que és el nostre futur”, manifestava.