La setena edició del “Concurs de Música Festera Francesc Cerdà” de l’Olleria ja té finalistes

La setena edició del “Concurs de Música Festera Francesc Cerdà” de l’Olleria ja té finalistes. Les obres seleccionades pel jurat, entre les 13 que s’han presentat al concurs, són les titulades: “Cortejo Imperial”, “Maktub”, “Muladies” i “Moros de l’Olleria”.

Les quatre composicions finalistes seran interpretades per la Banda Societat Escola Musical Santa Cecília de l’Olleria el 26 de febrer al teatre Cine Goya. Un concert en el que estarà present el jurat del concurs, enguany integrat per Salvador Brotons i José Rafael Pascual Vilaplana, directors i compositors de reconegut prestigi a nivell nacional i internacional, així com per Óscar Vidal, músic i compositor local.

Àgueda Micó, regidora de Cultura de l’Ajuntament de l’Olleria, organitzador del concurs junt a la Societat Escola Musical Santa Cecília i la Junta Central de Festes Moros i Cristians, ha recordat que a esta setena edició del concurs només es podien presentar composicions originals en la modalitat de marxes mores. La regidora s’ha mostrat satisfeta pel volum de participants al certamen i per la qualitat dels treballs presentats.