La SEM Sta. Cecilia de L’Olleria i La Nova de L’Olleria festegen a la seua patrona

Este dissabte 26 de novembre l’agenda s’ompli de música

Les dos associacions musicals de L’Olleria, la SEM Sta. Cecilia i La Nova festegen este dissabte amb magnificència el dia de la seua patrona que va ser dimarts passat.

La SEM ha reunit per a l’ocasió a dos compositors de renom que oferiran tal com ha assegurat el seu director, Pere Molina “un concert únic en el qual podrem disfrutar d’una gran estrena la suite Simfònica per a narrador i la Banda Simfònica La Batalla de Brihuega, del compositor David Gómez Ramírez, per a després disfrutar del Triangulo de las Bermudas, del compositor de Cartagena, José Alberto Pina Picazo, una obra que ja la vam estrenar en el Palau de la Música fa 3 anys i que volem fer-la en el poble, en el teatre Goya el dissabte 26 a les 20:30 hores”.
Igualment, ha explicat que “el dissabte al matí a les 12, en el teatre Goya tindrem una conferència a càrrec de David Gómez a la qual esteu tots convidats ja que de segur serà magnífica” afegint que “a més per a qui vullga anar obrint boca a les deu del matí d’este dissabte tindrem un assaig general de portes obertes”.

 

D’altra banda, David Gómez ha assegurat que “és un plaer tornar a L’ Olleria una vegada més  subratllant que “és un privilegi que la banda SEM Sta. Cecilia de L’Olleria interprete per primera vegada a la Comunitat Valenciana La Batalla de Brihuega, una peça que vaig compondre per encàrrec d’esta localitat de Guadalajara”.
També tenia unes paraules el compositor cartaginès, José Alberto Picazo qui assegurava igualment estar “molt content de poder compartir la celebració de Sta. Cecilia amb la SEM de L’Olleria i és tot un orgull que esta interprete El Triangle de les Bermudes, una obra que ja ha estat escoltada fora de les nostres fronteres en països com Holanda i Portugal”.

També La Nova ha organitzat una agenda plena d’actes, estos començaran el dissabte 26 a les sis de la vesprada amb una cercavila en el qual es recolliran als nous integrants de la Banda de Música, per a després celebrar una missa amb la participació del cor de l’agrupació.

Al finalitzar esta, de nou la música sonarà en els carrers amb la cercavila que els durà fins al Parc Pare Beat Ferreres. Ja a les deu i quart tindrà lloc un sopar i un concurs de disfresses acabant la jornada amb una serenata a les dotze de la nit als nous integrants de la banda de música.

Per últim, tant l’alcalde, José Vidal com el regidor de cultura, Jesús Engo, han mostrat la seua satisfacció perquè “el nostre poble continue sent un referent dins del món de la bandes de música per la seua professionalitat, la seua vitalitat i les seues ganes d’innovar i organitzar esdeveniments que contribuïxen a enriquir la nostra cultura i a donar prestigi al nostre poble”.