La selecció espanyola de bàsquet fitxa al speaker Pasqual de Genovés

pasqual

Ha arribat el mes de setembre. Comença la temporada 2010-2011. El C.B. Genovés es posa en marxa i al mateix temps acaba el mundial de Bàsquet en Turquia. Situacions comuns com els darrers anys, a excepció que en altres anys la selecció espanyola participava en olimpiades o en eurobàsquets.

Però per a nosaltres aquest inici de temporada no ha sigut igual, una situació diferent fa que la present haja començat molt abans. Sembla fàcil dir-ho, però a l’analitzar i pensar sobre aquest fet ens adonem de la perspectiva que agafa la notícia. El nivell del que estem parlant: “estar amb els millors del món”.
“El nostre speaker Pasqual ha format part de la selecció espanyola de bàsquet, campiona del món en el 2006, en la seua preparació del mundial”.

La FEB, per al torneig peparatori del mundial de Turquia, en el torneig de Canàries on participaven, junt a la selecció espanyola, les seleccions de Canadà i Costa de Marfil va comptar amb l’animació de Pasqual. Nosaltres no ho poguerem presenciar, però coneixent a Pasqual en el seu treball als nostres tornejos i de les vegades que l’hem vist a la Font de Sant Lluís amb el València Bàsquet, de segur que compliria amb les expectatives i de sobra.
Veure un amic colze a colze amb els Gasol, Navarro, Rudy, Calderón, Ricky… i tot el planter de la selecció espanyola ens alegrava i més encara si ens arriba la informació de que gent que ha passat pels nostres tornejos tornava a coincidir en aquest cas amb Pasqual. De fet, després de parlar amb ell ens ha contat que tots li recordaven els nostres tornejos, gent com Josep Franch, Pablo Aguilar o el mateix Víctor Claver.
Per tant, des del C.B. Genovés volem felicitar a Pasqual per haver aconseguit aquest premi tan merescut i animar-lo a que continue igual. Segur que tindrà moltes més oportunitats de conviure amb els més grans.