La Selecció Autonòmica Sub-17 es classifica en quart lloc en el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques

grupo1Bàdminton. La Selecció Autonòmica Sub-17 es classifica en quart lloc en el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en Edat Escolar 2010-Infantil disputat a Múrcia

Dimarts passat 22 de juny, els jóvens xativins seleccionats com a integrants de les Seleccions Autonòmiques Sub-15 i Sub-17 es van unir a l’expedició que amb destinació a Sant Xavier (Múrcia), es va desplaçar per a disputar entre el 23 i 27 de juny el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en Edat Escolar 2010-Infantil.
Els Sub-17 enquadrats en el grup D van véncer a totes les seleccions integrants del grup, Castella la Manxa, Madrid, Aragó i Canàries. Estos resultats li van donar dret a disputar la seua classificació entre els huit primers, la seua victòria davant de Múrcia li va valdre un merescut quart lloc, la selecció Asturiana va ser tercera, el País Basc segon i la selecció Andalusa va ser la vencedora del campionat. María Solves, David Siles, Cristià Vera i Josep Enric Pérez van ser els jugadors xativins Sub-17 responsables d’esta notable classificació junt amb la resta de la Selecció Valenciana que estava integrada per huit jugadors.
Els Sub-15 també enquadrats en el grup D es van imposar a les seleccions de Múrcia i Castella la Manxa, van perdre davant de la poderosa selecció Asturiana però la clau va estar en l’encontre davant de la selecció de Madrid davant de la que van perdre per un ajustat 4-3 el que els va privar de la lluita del primer a l’octau lloc. En la seua lluita entre el nové i dotzé lloc va véncer a les seleccions de Balears i Castella Lleó, aconseguia amb això el nové lloc en la classificació final. Andalusia va ser tercera, Galícia segona i Astúries es classificava en primer lloc. Els Sub-15 del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar-, Bárbara Salinas, Anna Feliu i David Cervelló van col·laborar en eixa Selecció Autonòmica Valenciana integrada per huit jugadors en la consecució d’eixe nové lloc.
El Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en Edat Escolar 2010-Infantil posa punt final a una llarga temporada on totes les seccions del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- han estat a un gran nivell i han passejat per tota la geografia nacional el nom de la seua ciutat, Xàtiva, i del seu patrocinador, la Diputació de València -València, Terra i Mar. La tornada a l’activitat esportiva serà immediatament després de la Fira de Xàtiva que serà quan s’inicie la pretemporada.