La Selecció Autonòmica Sub-15 i Sub-17 es concentra a Xàtiva

campeons-dobles-masculi-2Àmplia representació del club xativí en ambdós seleccions

Aquest dissabte la Federació Valenciana de Bàdminton ha programat la Convocatòria Autonòmica de les Seleccions Sub-15 i Sub-17 a Xàtiva, en horari de 09:30 a 13:30 h i de 17:00 a 20:00 h, en el Pavelló Municipal de Xàtiva. Concentració preparatòria per a Campionat d’Espanya en Edat Escolar de Seleccions Autonòmiques Sub-15 i Sub-17 que es disputarà en Aranda del Duero (Burgos) entre el 23 i 28 de juny.
Els millors jugadors de la Comunitat, tant Sub-17 com Sub-15 han sigut convocats pels seleccionadors autonòmics Iván Gallardo i Liberto Navalón que dirigiran l’entrenament junt amb Ana Ferrer, Javier Alcázar i Cristina Muñoz. En cada una de les categories han sigut convocats un total de deu jugadors, cinc xics i cinc xiques, sent el Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- el que més jugadors aporta a ambdós seleccions.
En Sub-15 han sigut convocats del club xativí en xics Cristian Vera i David Cervelló, en xiques Bárbara Salinas i Anna Feliu.
En Sub-17 han sigut convocats del club xativí en xics Guillermo Ramírez, Carlos Mateu i David Siles, en xiques Sandra Vera, Marta Llorens i María Solves.