La Sant Silvestre d’Ontinyent torna a superar els 1000 participants

Es consolida com a referent a les Comarques Centrals

El bot de qualitat i quantitat fet per la Sant Silvestre d’Ontinyent en 2011 s’ha vist consolidat en l’edició del passat diumenge. Per segon any consecutiu, la cursa (organitzada per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, juntament amb el Club Atletisme Ontinyent Soliclima, el Club Triatló Ontinyent i el Club Atletisme Salta Rius) superava els 1.000 participants vinguts de diverses localitats de dins i fora de La Vall d’Albaida, consolidant-se com una de les curses d’aquest tipus de major afluència a tota la Comunitat Valenciana.

Enguany, a més a més, la xifra de participants disfressats i de públic al llarg del recorregut de 5 quilòmetres amb eixida i meta a la Plaça Major va ser més elevada que mai. Entre les disfresses més cridaneres van estar les guanyadores del concurs que premiava la originalitat: el primer premi va ser per a un grup de joves disfressats d’aborígens neozelandesos que van representar vàries voltes la “Haka”, dansa maorí feta popular mundialment pels “All Blacks” la selecció de Rugby de Nova Zelanda. Pel que fa al segon premi, va ser per a un conjunt de pares i fills que simulaven un autobús. L’afluència al sopar de baix braç al centre comercial també va estar molt elevada, tancant-se amb un sorteig de regals d’empreses patrocinadores.

El regidor d’Esports, Pepe Pla, destacava que “va ser una vetllada fantàstica per acomiadar un any d’intensa activitat esportiva a Ontinyent”, tenint paraules d’agraïment per als clubs, empreses, voluntaris i agents de la Policia Local “que en esta cursa i al llarg de l’any són una part fonamental del treball que estem fent per aconseguir que Ontinyent siga una veritable ciutat esportiva i un referent a nivell esportiu dins i fora de La Vall d’Albaida”, concloïa el regidor.