La XIX Sant Silvestre Ciutat d’Ontinyent inclourà un fi de festa al Centre Comercial El Teler

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, juntament amb el Club Atletisme Ontinyent Soliclima i el Club Triatló Ontinyent i el Club Atletisme Salta Rius, estan ultimant els preparatius per a la que serà la XIX Cursa Sant Silvestre Ciutat d’Ontinyent, un esdeveniment que serveix per posar punt i final al calendari d’activitats esportives de l’any. La cursa tindrà lloc divendres 30 de desembre a les 21:00 amb eixida des de la Plaça Major, punt de partida per al recorregut habitual de la prova, de al voltant de 5 quilòmetres.

Les inscripcions, totalment gratuïtes, es podran fer a partir de dilluns 19 de desembre en les tendes d’esports Rull Intersport, Albatros i Km.42, així com a la Plaça Major una hora abans de l’eixida. En acabar la prova hi haurà obsequis per als primers 600 participants que finalitzen el recorregut. Segons explica el regidor d’esports, Pepe Pla, “en base als participants dels últims anys calculem que hi haurà regals per a tots o pràcticament tots, i enguany en lloc de donar una borsa de “picnic” com en altres ocasions, el que farem serà lliurar junt als obsequis que es donen a la meta una invitació per al fi de festa que es farà posteriorment al Centre Comercial El Teler”, apunta. En aquest fi de festa hi haurà entrepans i beguda per als participants, i a més a més es farà un sorteig de regals per cortesia de diverses empreses patrocinadores, a les que el regidor ha agraït la seua col.laboració, com també als voluntaris de Protecció Civil i Creu Roja, que juntament amb la Policia Local realitzaran diverses tasques que fan possible la realització de la prova.

Es tracta d’una cursa popular de caràcter festiu i no competitiu, a la qual poden participar corredors de totes les edats, que a més a més poden acudir disfressats, que és la particularitat d’aquesta prova. En paraules de Pepe Pla, “es tracta d’una cursa molt especial per les seues característiques, amb un ambient especialment lúdic i a la qual pot participar tota la família. Des de l’ajuntament animem a la ciutadania a participar i acomiadar l’any d’una forma tan saludable i divertida com aquesta”.