La Ruta de la Salut reprén la seua activitat per a completar la visita a seixanta-cinc municipis

Un gran nombre de jubilats participaran activament, tant en les xarrades com en el circuit de salut
La Ruta de la Salut va recórrer 41 municipis des d’abril fins a juliol i ara torna a començar després del descans que els professionals del Consorci Hospital General, que formen part d’aquesta iniciativa, han fet durant el mes d’agost.

D’aquesta manera, la ruta va reprendre el primer dia de setembre el seu periple per a atendre els veïns d’altres 24 municipis, als quals visitaran fins a final d’octubre, quan acabe el seu recorregut pels 65 pobles en els quals s’està duent a terme aquesta iniciativa de la Diputació de València.

D’altra banda, el dimecres es desenvoluparà el programa preventiu i informatiu de la Ruta de la Salut al centre multiusos per als jubilats d’Aielo de Malferit. D’aquesta manera, un gran nombre de jubilats d’aquesta localitat participaran activament, tant en les xarrades com en el circuit de salut atés per l’equip de professionals de l’Hospital General Universitari de València.

La revisió mèdica gratuïta va abastar diferents tècniques de pneumologia, cardiologia i infermeria cardíaca, otorinolaringologia, reumatologia, nutrició i exercici físic, i els veïns van expressar la seua satisfacció per aquesta iniciativa en la qual els facultatius van estar a la seua disposició al llarg de tota la vesprada. Així mateix, els professionals del General van poder degustar el famós i autèntic licor de nou de cola, originari d’aquesta localitat i del que es diu que es va extraure la recepta de la Coca Cola. La setmana vinent la ruta de la salut visitarà els municipis de la Pobla del Duc, Tous i Ador.