La regidoria de Medi Ambient incrementa un 45% els controls de plagues

Les notificacions a la Línia Verda han permés fer treballs extra en vora una trentena de carrers i places

Durant les darreres setmanes s’ha registrat un increment dels avisos per la presència de panderoles a diverses zones de Xàtiva. Per fer front a esta situació, la regidoria de Medi Ambient ha intensificat en un 45% els treballs de control i tractament.

Xàtiva disposa d’un pla integral de control de plagues en el clavegueram articulat en 2 campanyes generals a l’any i revisions mensuals però “gràcies a la col·laboració dels veïns”, ha assenyalat la regidora Pilar Gimeno (Compromís), “hem optimitzat el servei i estem treballant allà on es detecten focus. Estem intensificant els nostres recursos i les nostres accions allà on més es necessita”.

En este sentit, les darreres setmanes s’han fet tractaments extra a:

• L’interior i exterior del Col·legi Inmaculada

• A la zona oest del casc urbà:

Urbanització la Bola I y II
Camí la Bola (carrers Vicente Blasco Ibáñez, metge LLuis Alcanyís, Lluís Millà, Juan Tàrrega, geògraf Estrabó, Forn del Vidre, via Augusta, arquitecte Cuenca i Esteban Chaix)
Inici del carrer la Reina, Beata Inés, Corts Valencianes i urbanització sector Palasiet

• Zona Est del casc urbà:

Plaça d´Espanya
Pintor Juan Francés
Sant Pascual

Virrei Lluís Despuig
Jaume Rubio
Bruno Lomas
Blai Bellver
Cosmògraf Ramírez.

Altres zones:

o Avinguda Selgas
o Albereda Jaume I
o Polígon Industrial de l´Estret

Aquestes actuacions, ha recordat la regidora de Medi Ambient, han sigut possibles gràcies a la implicació dels xativins. “Les notificacions de les incidències a través de l’aplicació Línia Verda ens permet ser més efectius i ràpids per això anime a tots els veïns a utilizar-la”. Gimeno ha destacat que mantindre Xàtiva neta és cosa de tots i que des de la regidoria s’escoltaran totes les queixes o avisos per resoldre’ls com més prompte millor.