La regidoria de Cultura d’Ontinyent col.labora amb un cicle d’actuacions en directe al Pub Màgic

Màgia i música, Rock and Roll dels anys 50 i homenatges a Bob Dylan i Bryan Adams conformen la programació

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ontinyent està col.laborant amb la sèrie d’actuacions en directe que durant els mesos de novembre i desembre estan tenint lloc al Pub Màgic de la ciutat, ubicat al Centre Comercial El Teler.

Dins d’aquest cicle, el passat divendres día 11 va tenir lloc l’espectacle de màgia i música “The Entertainers Show”, i per a aquest divendres, a les 23:30, està prevista l’actuació de “Teté y los Ciclones”, una banda de Rock and Roll que interpreta música dels anys 50 liderada per la televisiva artista Teté Delgado. A més a més, es comptarà amb les actuacions de “Tarántula, homenaje a Bob Dylan” per al divendres 25 de novembre; i de “Reckless en directo…Homenaje a Bryan Adams” per a dijous 15 de desembre.

El regidor de Cultura, José Antonio Calabuig Oviedo, destacava que “es tracta d’una sèrie d’actuacions impregnades d’eixa màgia especial que té el directe, espectacles que a més van més enllà del que és estrictament la música, i que ajuden a diversificar l’oferta d’oci i cultural a la ciutat. Pensem que és positiu i interessant, i per això el Govern Municipal recolza i recolzarà aquest tipus d’iniciatives”, conclou el regidor.

Presentació del Llibre “Los cuentos muertos”
En altre ordre de coses de l’actualitat cultural, en la vesprada de hui dijous, 17 de novembre, a les 20:00 i al Palau de La Vila es presentarà el llibre “Los cuentos muertos”, llibre de Jose Vicente Galiana amb il·lustracions de Miguel Ángel Bonilla. Esta presentació és una de les activitats que formen part de la Setmana de Benvinguda que organitza a Ontinyent la Universitat de València amb la col.laboració de l’Ajuntament, a la qual també està inclosa l’exposició de Fotografies de Juan MolpeceresNusos. Gent del Casal de la Pau” que es pot visitar fins al 27 de novembre a la Sala d’Exposicions del museu MAOVA.