La productora de La Costera, Tempus Producciones, arriba a la final dels premis Max amb la seua obra “Pinotxo, un conte musical”

La productora, Tempus Producciones, ha aconseguit arribar com a finalista als premis Max amb la versió en castellà-valencià de la seua obra “Pinotxo, un conte musical”.

Els Premis Max, que atorguen la SGAE i la Fundació Autor, són el màxim guardó a nivell estatal en l’àmbit de les arts escèniques, amb el propòsit d’estimular i premiar el talent dels artistes i professionals de l’estat espanyol. La gala de lliurament de premis tindrà lloc el proper dilluns 9 de maig a les 20.30 hores, i serà retransmesa en directe per la 2 de TVE.

A aquesta obra, la presència valenciana és majoritària, destacant la presència de la Costera, tant des de la part organitzativa, Mario Sanchis (Canals) productor, José Tomàs (Llocnou d’en Fenollet), productor, director i actor, així com la resta d’actors, entre ells Neus Alborch, de Xàtiva i l’equip tècnic, Mari Benavent, de Xàtiva, a les llums, i José Ibáñez Serradell, de Canals, al so. Malgrat que l’èxit de l’obra va vindre donat a partir de la Mostra de Teatre d’Alcoi de 2009, on va ser representada en valencià, el seu reconeixement li ha vingut per l’adaptació al castellà i fer més d’un centenar de funcions per tota la geografia espanyola, entre elles, 2 mesos al Teatro Infanta Isabel de Madrid.