La primera ‘Master Class’ de spinning a la Llosa congrega a prop de 60 participants durant tres hores d’exercicis

participants-master-class2

La iniciativa forma part del programa “A la Llosa fem esport” que busca incentivar la pràctica esportiva entre els veïns de la localitat La Llosa de Ranes.
L’avinguda Jaume I de la Llosa de Ranes fou escenari, el passat dissabte, de la primera “Màster Class” de spinning, que va congregar a prop de 60 participants al llarg de tres intenses hores d’activitat física.

Des de l’organització es posaren a disposició dels interessats un total de 25 bicicletes, les quals foren ocupades en torns rotatius per més de mig centenar de persones que efectuaren els exercicis proposats per tres monitors al ritme de la música. A les 18 hores de la vesprada va començar la sessió, la qual també va reunir a un nodrit grup de curiosos i amants de l’esport que no es perderen detall de l’acte.

Aquesta iniciativa s’emmarca dintre del programa “A la Llosa fem esport”, impulsat des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de la Llosa de Ranes, amb l’objectiu de fomentar i incentivar la pràctica esportiva entre els veïns de la localitat. Segons va explicar el regidor d’esports, David Llobregat, “busquem promocionar i donar a conèixer una modalitat esportiva que ha adquirit molta popularitat, a més de poder gaudir d’una vesprada d’esport a l’aire lliure, en la qual, aquells a qui els agrada el spinning poderen posar a prova la seua resistència física en una sessió duradora i de variats exercicis al damunt de la bicicleta”.

El regidor també va avançar que “a mig termini” està previst repetir aquest tipus d’iniciatives “almenys una vegada al mes”. Així mateix, “si la resposta de la gent resulta òptima buscarem disminuir la periodicitat, especialment durant el període primaveral i els mesos estivals”, va concloure.

participants-master-class-s