La Policia Local de Xàtiva estarà als col·legis per ensenyar Seguretat Vial

Des del departament de seguretat vial de la Policia Local de Xàtiva, han programat una serie d’activitats d’educació viaria per als col·legis de la ciutat. Aquestes activitats estan dirigides a tots els cicles, des de Infantil fins Batxiller, i tenen l’objectiu d’educar als xiquets per a que circulen d’una manera més segura.

Aquestes activitats començaran el proper dilluns 14 de novembre al col·legi Jacint Castanyeda, i passaran per tots els col·legis, guarderies i instituts de Xàtiva, on faran programacions per a cadascuna de les edats i nivells de seguretat viaria.

Enguany, com a novetat, dins d’aquestes jornades d’educació s’ha involucrat també el departament de violència de gènere, que participarà amb unes xarrades dirigides als alumnes de primer de Batxillerat.

Ja cara a Març, la policia té programat continuar amb les campanyes de pirotècnica, que tingueren molt d’èxit el curs passat.

També, més dirigit als cursos de Primaria, es vol traure el parc d’educació vial que té la Policia Local, amb bicicletes, que portaran als col·legis per a que els alumnes a banda de la teoria, poden ficar en marxa la pràctica dins d’un circuit. Aquesta activitat es farà en dues sessions. Una en febrer i l’altra en maig.

I per acabar el curs escolar, un any més, i ja serà la setena edició, realitzaran el concurs de literatura per als cursos de 6é de primaria i 1r d’ESO.