La Policia Local d’Albaida deté a tres individus els primers dies de l’any

El primer robant dins dels vehicles el dia 1 de gener i els altres dos havien desvalisat una vi-venda el dia 2

La Policia Local d’Albaida ha començat l’any treballant i realitzant una gran tasca a la ciutat. L’1 de gener, cap a la 01:00h de la matinada, es va realitzar la primera detenció de l’any a un delinqüent, veí de Gandia, que estava intentant robar dins dels vehicles estacionats en l’Avinguda de la Fira. Després de varies telefonades de veïns, que havien vist un individu vestit amb roba fosca rondant els cotxes de l’Avinguda de la Fira, la Policia Local va actuar requerint a l’individu que es detingues, i a l’intenta fugir, el van tindre que reduir. El presumpte delinqüent portava diferents objectes com: mòbils, carregadors de mòbil, llanternes, ulleres de sol, etc.. Els agents van corroborar que aquests objectes pertanyien al propietari del turisme i van posar l’individu a disposició de la Guàrdia Civil.

Al dia següent, el 2 de gener, es va realitzar una altra actuació policial cap a les 14h del migdia. En aquest cas, els veïns del barri de la urbanització de la Torre van ser els que van avisar la policia de que hi havia una furgoneta amb dos individus per un carrer de la urbanització. La policia va acudir al lloc dels fets, i els ocupants de la furgoneta, al veure arribar la policia, van fugir corrent pel marge contigu al camí. Un dels ocupants va ser detingut, l’altre va fugir, però, posteriorment també va ser detingut, ja que la policia l’havia pogut identificar i el van detindre en casa seua. Els dos eren veïns d’Albaida. Els dos individus havien desvalisat una vi-venda, enduent-se els electrodomèstics, cables i inodors per un valor de més de 50.000 euros. La Policia Local els va posar a disposició de la Guàrdia Civil d’Albaida.

Des de l’Ajuntament es congratulen per la bona llavor de la Policia Local. Josep Antoni Albert, Alcalde d’Albaida i responsable de seguretat ciutadana, explica que «la tasca que realitza la policia local d’Albaida, encapçalada per l’Inspector Jordi Rodríguez, ens ompli d’orgull. La tasca que realitzen és extraordinària, realitzen la seua feina amb molta cura i això fa que les veïnes i veïns de la ciutat estiguen segures a les seues cases». Fins i tot, el Sergent Comandant responsable de la Guàrdia Civil d’Albaida ha felicitat els agents de la policia local per la realització d’aquest important servei.