La Pobla Llarga acull un Matinée Francophone

Matinée Francophone a La Pobla LlargaLa Pobla Llarga ha acollit este matí una Matinée francophone en la qual han intervingut 13 instituts de secundària de diverses comarques. Cada centre ha preparat un taller al voltant de temes francòfons, jocs de paraules, puzzles i preguntes generals en grups de 5 membres.

Vora 500 alumnes han jugat, s´han divertit i han passat un matí diferent utilitzant una llengua amb moltes possibilitats de futur. Ademés, quan han acabat els tallers, se´ls ha preparat crêpes de xocolate per als qui han completat totes les proves.

Així mateix, el Saló d´Actes de la Casa de la Cultura ha acollit distintes obres de teatre interpretades pels alumnes que estudien esta assignatura a l´institut.

Els instituts que han assistit són: IES L´Olleria, IES Sivera Font de Canals, IES Arabista Ribera de Carcaixent, IES Enguera, IES Navarrés, IES Francesc Gil de Canals, IES Josep Mª Parra d´Alzira, IES Sant Vicent Ferrer d´Algemesí, IES Els Èvols de L´Alcúdia, IES 9 d´Octubre de Carlet, IES Vicent Gandia de Vva de Castelló i IES Pere d´Esplugues de La Pobla Llarga.

Este matí el francés ha estat una llengua d´encontre cultural i personal.