La plataforma contra l’abocador de Llanera es reunirà amb els polítics per a redissenyar el Pla Integral de Residus

Contactaran amb els partits amb representació a les Corts per manifestar-los les seues demandes

La plataforma contra l’abocador de Llanera de Ranes ha anunciat la seua intenció de contactar amb els partits polítics amb representació a les Corts, per tal de participar en el procés de revisió del Pla Integral de Residus de la Comunitat:

Després de l’èxit de la convocatòria del passat dissabte a Xàtiva on més de 3.000 persones van cridar «No al Macroabocador!», la Plataforma continua el seu treball per a parar el monstre que vol menjar-se les nostres terres. Ara que s’està revisant el Pla Integral de Residus que regix a la nostra comunitat autònoma tot l’asunt del fem, hem encetat un ronda de contactes amb tots els partits que tenen representació a les corts autonòmiques per a que en este redisseny es faça tenint en compte les nostres demandes. És a dir, instal·lacions més menudes i controlables, cent per cent segures i a llocs on no suposen ni molèsties ni perills ambientals o sanitaris per ningú, tot això dins del marc d’un sistema que minimitze els residus i on tothom siga responsable dels residus que genera.

La primera d’estes trobades s’ha celebrat hui a la seu del PSOE a València amb Josep Lluís De la Piedad (diputat provincial), Cassià Martorell (Coordinador de medi ambient a la Província de València) i José Luís Ábalos (Diputat al congrés nacional) que amablement ens han atés i escoltat les nostres peticions. El resultat de la trobada ha estat el compromís de continuar treballant de forma conjunta per a que les demandes de la Plataforma siguen incorporades al nou Pla Integral de Residus.

Esta ronda de contactes continuarà amb trobades ja confirmades amb dirigents del Grup «Compromís» (Bloc, Iniciativa, Els Verds) i d’Esquerra Unida. Estem esperant, a més a més, confirmació de la possibilitat de que algun dirigent del Partit Popular es sente amb nosaltres per ajudar a resoldre un problema que afectarà a tots els habitants de la zona independement del seu pensament polític. En finalitzar esta ronda de contactes iniciarem altra amb partits sense representació a les corts per a establir també ponts de cooperació.